All over tryck

Med all over tryck på tygpåsar kan ni utnyttja hela påsens yta ditt motivet. Det ger företaget större möjligheter att skapa ett unikt motiv som verkligen sticker ut från mängden och att därför föra ut sitt budskap på ett effektivare sätt.

Med all over tryck på tygpåsar får ni också plats med mer information, men det är viktigt att ändå försöka begränsa sig. Tygpåsar är ett jättebra sätt att få exponering men det är viktigt att minnas att exponeringstiden är kort och att en tygpåse oftast är fyllt med något och att hela påsen oftast inte syns tydligt.

tygkasse på stranden

Repetition eller variation

Med all over tryck på tygpåsar finns många olika sätt och möjligheter att skapa ett tryck som ger maximal effekt och valuta för pengarna. Ett sätt är att helt enkelt upprepa motivet, så att ert varumärke eller budskap alltid syns, oavsett från vilket håll man än ser kassen.

En annan variant på samma tema är att göra ett mönster med variationer av er logo i olika storlekar och/eller färger, beroende på vad er grafiska profil tillåter. Genom att leka lite med grafiken och kanske töja lite på gränsen för det tillåtna kan ni skapa ett tryck med lite liv och rörelse i, som blir intressantare att titta på.

Be om råd och inspiration

När ni ska köpa tygpåsar med all over tryck till företaget kan det vara bra att ta hjälp utifrån för att inte fastna i samma tankebanor.

Be gärna tryckeriet eller säljaren om råd så får ni hjälp att undvika de vanligaste fällorna och misstagen när det gäller all over tryck på tygpåsar. De flesta företag har en god idé i grunden om hur de vill att resultatet ska bli, men ibland krävs vissa justeringar för att slutresultatet verkligen ska bli så bra som ni vill och förtjänar.