Produktionen rullar på här hos oss på tryckatygpasar.se. Såg mig om på kontoret och funderade på om man kunde piffa upp det på något sätt. Just nu är det lite tråkigt och kalt på väggarna.

Lite växter kanske skulle pigga upp – men de måste ju skötas också förstås…

Sen kom jag på det! Istället för växter kan man ju ha posters av växter – definitivt mer lättskött och ett större urval.

Hittade en site som heter posteryard.se. Där fanns det motiv av några av världens kändaste fotografer, högkvalitativa foton av växter och vilda djur.

Nu jobbar vi ju med att trycka på olika slags tyg så vi är ju mycket bekanta med hur tryckkvalité osv skall se ut och jag vart mycket imponerad.

Hur välja posters?

Vi bollade lite idéer och bytte bilder här på  kontoret så alla fick vara med att bestämma hur det skulle inredas med posters för att göra det lite hemtrevligare.

Personalens lunchrum skulle även det behövas piggas upp. Hittade många trevliga posters på fräscha grönsaker och härliga maträtter – även snygga bilder på kaffedrinkar och baristakonst.

Det gick väldigt fort att få hem och vi hade även beställt ramar till alla posters – ek ramar som passar mycket bra med resten av vår lite naturinspirerade inredning med mycket återbruksmaterial och mjuka naturliga färger.