Specialtryck av tygkassar

Om ni har särskilda krav och önskemål kan det vara aktuell med specialproduktion av tygkassar. Det innebär att ni kan välja utförande helt fritt vad gäller färg, material, modell, storlek och handtag och förstås tryck.

Specialproduktion av tygkassar kräver i allmänhet lite större beställningar för att vara kostnadseffektivt, men egentligen är det inte konstigare än att ta fram andra typer av anpassade emballage.

I många fall finns standardprodukter att köpa, som kan fylla era krav och låta er spara pengar. Det svåra är ofta att hitta rätt i det stora utbudet och att veta var man ska leta.

Be er leverantör av tygkassar om råd och hjälp om ni funderar på specialproduktion av tygkassar, så hjälper de er med att leta efter existerande alternativ eller, när det blir nödvändigt, att ta fram specifikationer för era önskade tygkassar. De hjälper er förstås också att beställa prototyper och slutligen att få kassarna producerade och levererade till er, komplett med önskat tryck.

tote påse

Långa, korta, breda smala, höga eller låga kassar? – Inget problem

Finns det ett föremål som kan läggas i en kasse så går det att specialproducera tygkassar i rätt format. När det gäller tygpåsar är begränsningarna få och med det enorma urvalet av möjliga material går det att tillgodose nästan alla krav och önskemål.

Bomullsväv är det dominerande materialet i dagsläget, men det finns gott om alternativ om ni behöver en kasse som är extra lätt, extra stark, vattentät, smutsavvisande eller har andra speciella egenskaper. När det gäller specialproduktion av tygkassar är det bara fantasin som sätter gränser. Om någonting alls går att bära går det att tillverka en lämplig tygkasse som uppfyller alla krav.

Låt fantasin få utlopp

Utmana er leverantör av tygkassar och brodera ut era krav och önskemål ordentligt så ska ni se att ni blir ordentligt överraskade över vilka möjligheter som erbjuds och hur bra pris ni kan få.